Appelsiner – Wow – Fast Food OG Super Food!

i Frugt & Grønt

Appelsiner er blevet kaldt en “perfekt mad” og indeholder et fantastisk udvalg af helbredende vitaminer, mineraler, antioxidanter og phyto-næringsstoffer.

Appelsiner er høj i vitamin C, vitamin A, B-kompleks vitaminer, folat, beta-caroten, lutein og mineraler, såsom calcium, magnesium, jern og kalium.

Appelsiner har været kendt for at forhindre kræft, sænke højt blodtryk, bekæmpe virusinfektioner, lindre forstoppelse, holde knogler og tænder stærke, forebygge nyresten og maculadegeneration.

Appelsiner er rige på kalk og basiske salte, der hjælper til at modvirke og forhindre acidose i kroppen.

De er også fremragende til fordøjelseskanalen og bidrager til at fjerne giftige affald fra tyktarmen gennem en øget peristaltik.

Appelsiner indeholder en betydelig mængde glutathion, som er afgørende for et sund øje- og lungefunktion.

Appelsiner er meget godt ved luftvejsproblemer såsom astma eller bronkitis og hjerte-kar-problemer såsom forhøjet blodtryk og KOL.

Appelsiner fungere som en intern antiseptik til kroppen og har evnen til at rense og styrke alle organer i kroppen.

Appelsiner indeholder anti-inflammatoriske og anti-virale egenskaber, som er særlig gavnlige for dem, der lider med en forkølelse eller influenza eller en autoimmun lidelse, såsom helvedesild, arthritis, IBS, fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom, og Raynauds sygdom.

Friskpresset appelsinsaft er en pre-fordøjet mad og giver derfor mulighed for en øjeblikkelig optagelse af alle de rigt helbredende egenskaber som appelsinen har.

Vær dog opmærksom på, at appelsinjuice vil miste størstedelen af ​​sin C-vitamin indhold inden for 30 minutter efter at have blevet presset, så for at opnå optimale resultater – drik det med det samme.

Hele appelsiner, skrællede eller skåret i skiver, er den bedste løsning, da fiber og “marv” består, og hvor så mange af phytonutrients og helende egenskaber er bevaret.

Appelsiner er en glimrende vægttabende fødevare på grund af deres høje pektin indhold, som også bidrager til at reducere kolesterol i blodet.

Appelsiner er en ideel “fast food”, let at tage med sig, lækkert at spise, og giver en stabil form for energi i løbet af dagen.

 

Be Well Stay Cool!