Asparges – Øger optagelsen af næringsstoffer

i Frugt & Grønt

Asparges er en fantastisk helbredende grøntsag, der er høj i vigtige mineraler såsom selen, zink og mangan, som er afgørende for et stærkt og sundt immunsystem.

Asparges er også høj i vitamin A, K og B-kompleks, herunder folat, som er en byggesten for et sundt hjerte-kar-system og for kvinder, der forsøger at blive gravide.

De indeholder asparaginsyre, som er en aminosyre, der neutraliserer overskydende mængder ammoniak i kroppen, det ofte er årsag til udmattelse, hovedpine og dårlig fordøjelse.

Asparges indeholder betydelige mængder af sunde fibre og protein, som bidrager til at opretholde blodsukkeret, forebygge forstoppelse, stabilisere fordøjelsen, og stoppe trangen til at spise for meget.

De indeholder også en forbindelse kaldet asparagin som er et naturligt diuretikum, der bryder op oxalsyre og urinsyre krystaller lagret i musklerne og i nyrerne og fjerner dem gennem urinen. Denne naturlige diuretikum er kendt for at reducere væskeophobning, oppustethed, og hævelse i kroppen.

Asparges er også høj i glutathion, som er en kraftig antioxidant og er især gavnligt for dem, der lider af autoimmune besvær, leversygdom, hjertesygdomme, kræft og diabetes.

Asparges er kendt for at bidrage til at styrke lever, nyrer, hud, ledbånd og knogler, og aspargesens klorofyl indhold gør det til en stor støtte til blodet.

Asparges indeholder også inulin som tilskynder gode bakterier i tarmen, der øger absorptionen af ​​næringsstoffer og hjælper med at holde immunsystemet funktion i top.

Asparges er en stor pakke af næringsstoffer og en lækker grøntsag, der kan spises rå eller dampet og lægges i suppe, salater, gryderetter, ris og / eller veggie retter.

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw