Blomkål – Drop kødet og spis protein af høj kvalitet!

i Frugt & Grønt

Blomkål er en næringsrig grøntsag, der er fremragende til at understøtte et stærkt immunforsvar og optimal sundhed.

Blomkål er utrolig høj i C-vitamin, K og B-kompleks og mineraler såsom bor, calcium, molybdæn, og tryptophan.

Blomkål er også en god kilde til protein af høj kvalitet, der er let optageligt i kroppen.

Blomkål indeholder kraftige anti-cancer forbindelser, såsom indol-3-carbinol og sulforaphane som er særligt gavnligt for at hjælpe med at forhindre bryst-, hals-, ovarie-, tyktarms-, mave-, og prostatacancer.

Blomkål indeholder også en forbindelse kaldet Di-indolyl-methan (DIM), som har vist sig at være effektiv i behandlingen af ​​humant papillomvirus (HPV) og cervikal dysplasi.

Blomkål har fremragende anti-inflammatoriske egenskaber på grund af dens omega-3 og vitamin K-indhold og er et vigtigt stof til dem, der forsøger at forhindre kronisk inflammation som i fibromyalgi, hepatitis, arthritis, kardiomyopati, cystisk fibrose, IBS, og Alzheimers sygdom.

Blomkål har også vist sig at hjælpe med at beskytte mavesækkens slimhinde, som er afgørende for at forhindre bakteriel overvækst af H. Pylori i maven.

Blomkål er kendt for at effektiv afgifte leveren og milten, og kan hjælpe med at rense toksiner fra blodet, lymfeknuder, væv og indre organer.

Rå blomkål er et fremragende alternativ til hvide ris, og kan laves ved at placere blomkål i en foodprocessor og blende det indtil den når en ris-lignende tekstur.

Dette kan så bruges i Nori ruller eller som en base til en korn-fri Tabouli salad med friskhakket tomat, forårsløg, koriander eller persille og en støvregn af olivenolie eller avocado.

Blomkål er også vidunderligt dampet, grillet, eller stegt.

Krydderier som gurkemeje, ingefær, rød peber flager, og røget paprika smager overordentlig godt med blomkål og give en ernæringsmæssig og medicinsk boost.

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw