Cantaloupe Melon – Over 19 Vitaminer og Mineraler! What!

i Frugt & Grønt

Cantaloupe er en fantastisk frugt, der har over 19 vitaminer og mineraler, der hjælper til at styrke immunforsvaret, afgifte organerne, er dybt hydrerende og alkaliserende.

Da cantaloupe er en pre-fordøjet spise, hvilket betyder at de ikke kræver nogen fordøjelse i maven men kan passere direkte igennem til tarmene for endelig optagelse.

Cantaloup er derfor bedst at spise på tom mave og alene til morgenmad.

Det høje C-vitamin indhold i cantaloupes er af stor betydning for støtte af immunsystemet og til at bekæmpe bakterielle og virale infektioner.

Cantaloupe er også fremragende til at hjælpe med at lindre nerver samt virker beroligende.

Cantaloupe er også kendt for at regulere og holde en normal hjerterytme, regulere kroppen under stress samt holde musklerne afslappede og fri for kramper og hypertension.

De er rige på vitamin A og beta-caroten og indholdet i cantaloupe er med til at nedsætte risikoen for grå stær og hjælper med at vedligeholde et sundt syn.

Cantaloupe hjælper også kroppen med at udskille overskydende natrium, som hjælper til at reducere vandspændinger og oppustethed.

Når du har købt en cantaloupe, lad det ligge i stuetemperatur, indtil du kan dufte en let blomstret duft og den skal være let og blød ved et forsigtig tryk.

Cantaloupe er en sød og lækker frugt, der er en vidunderlig måde at starte din morgen på og er ren pleje til krop og sjæl.

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw