Cashewnødder – Sænker dit blodtryk!

i Nødder

Cashewnødder er sprøde men alligevel ganske søde, og er elsket over hele verden for sin smag og sundhedsmæssige fordele.

Cashewnødder har et proteinindhold og er en rig kilde til vitamin B-kompleks og essentielle mineraler, såsom jern, selen, zink og kobber.

De er også fyldt med anti-cancer forbindelser kaldet proanthocyanidins, der har evnen til at sulte tumorer og stoppe kræftceller fra at dele sig.

Cashewnødder er yderst gavnlige for at sænke blodtrykket, forebygge hjerteanfald, forebygge galdesten, reducere hyppigheden af ​​migræne, giver energi boosts, styrkelse af knogler, og fremmer sund hud og hår.

Cashewnødder har et lavere fedtindhold end de fleste andre nødder og indeholder en stor mængde oliesyre, som er et hjertesundt enkeltumættet fedt, der er fantastisk til det kardiovaskulære system.

De er også fremragende til nervesystemet og de er kendt for at holde muskler og nerver afslappet og fri for spændinger og kontraktion.

De kan også hjælpe kroppen med at blive mere fleksibel og hjælpe med at øge elasticitet i sener, muskler og led.

Cashewnødder har evnen til at modvirke sult, hvilket nedsætter overspisning og hjælper således til med vægttab og vægtkontrol.

De er også gode for øjets sundhed og indeholder en bioflavonoid kaldet zea-xanthin, der hjælper med at forhindre aldersrelateret makuladegeneration.

For at opnå den maksimale sundhedsmæssige fordel skal cashewnødder helst spises rå og usaltede.

Cashewnødder kan spises som en snack eller tilføjes til salater og grøntsager eller risretter.

Cashewnødder kan også formales til cashewnøddesmør og anvendes til at sprede på bladselleri, æbler, agurker, eller blandes med tørret kokos, honning og krydderier til en lækker og sund desert.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw