Cayennepeber – Vejen til et sundt hjerte!

i Urter & Krydderier

Cayennepeber er et fantastisk medicinsk og terapeutisk krydderi, der kan give smertelindring fra lidelser såsom migræne, kvalme, ondt i halsen, sinus infektioner, halsbrand, hæmorider, mavesmerter, tandpine og nerve-, og muskelsmerter.

Cayennepeber er høj i C-vitamin & betacaroten, hvilket gør det til et glimrende middel mod forkølelse, influenza, bronkitis, og virale lidelser.

Det har også en forbløffende evne til at øge cirkulationen2 og øge hjerte-kar-evne, mens det på samme tid kan regulere blodtrykket, hvilket gør det til et godt valg for at opretholde et sundt hjerte.

Cayennepeber hjælper også kroppen til at producere saltsyre i maven, og når de tages i forbindelse med måltider, kan det faktisk hjælpe til med at genopbygge maveslimhinden og stimulerer de peristaltiske bevægelse i tarmene, hvilket er afgørende for en optimal fordøjelse og optagelse.

Cayennepeber har evnen til at fjerne orme og parasitter i tarmen, samt beskytte mod dysenteri, hvilket gør cayenne til et vigtigt “medicin”  at tage med på rejsen til udlandet.

Cayennepeber er en stor metabolisk-booster, der medvirker til kroppens evne til at forbrænde overskydende mængder af fedt, og det er også stærkt anti-inflammatorisk, hvilket hjælper med at mindske oppustethed og hævelse.

Det er også med til at lindre depression, og virker mentalt opkvikkende.

Cayennecreme giver smertelindring ved neuropati, som ofte opleves af dem, der har haft helvedesild, gigt, diabetes, fibromyalgi, eller nervesmerter efter et kirurgiske indgreb.

Cayennecreme er også fremragende til psoriasis og andre kløende hudsygdomme.

Cayennepeber anvendes som krydderi for at tilføje et pift og smag til din mad, kan tages i kapselform som et supplement, eller påføres som en lindrende creme.

Cayennepeber har et utal af anvendelsesmuligheder og fordele, der gør det til et godt valg for dit hus apotek og til forebyggelse.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw