Derfor er det vigtigt at spise sundt – en snak med Ben’z Øko’s sponsor

i Gode Råd

Ben’z Øko, der har sat sig i selen for at formidle nyt om sund livsstil, og fødevarer, har taget en snak med Ben’z Øko’s sponsor, Advokat Julian Rosencrone von Benzon, fra VONBENZON Advokatfirma, om at spise sundt.

Vi arbejder til dagligt med konkurssager, hvilket er en utrolig stresset situation for vore klienter, der bliver konfronteret med at miste deres arbejde eller et helt livsværk, fortæller Julian Rosencrone von Benzon.

Allerede fra vi modtager sagen, tager vi også en snak med vores klienter om, hvordan den akutte stresssituation kan håndteres. Vi lægger vægt på, at vores klienter spiser sundt, og får godt med søvn, eftersom klienterne typisk har været stressede igennem en længere periode. Stress kan vise sig på mange måder, en del har fysiske gener, mens andre får psykiske reaktioner. Vi har gennem vores arbejde set og iagttaget hvordan en velafbalanceret kost hjælper vores klienter gennem den ofte sværeste tid i deres liv.

Ben´z Øko arbejder kun med veldokumenteret rådgivning og har det videnskabeligt vigtige fundament for at kunne rådgive. Det er en rådgivning, som tilsyneladene ikke er til at finde i den danske lægepraksis, da det ikke er en del af den danske medicinuddannelse.

Vi har prøvet på vores egen krop, hvad en sund livsstil gør med vores krop og sind, og vi vil til enhver tid give vores klienter de samme redskaber for at komme igennem hårde tider.

En sund livsstil skærper sanserne, og er en garant for bedre kritisk beslutningstagning.

Vi henviser til Ben’z Øko, fordi Ben’z Øko følger med i den nyeste forskning fra de førende universiteter indenfor fødevarer. Ben’z Øko sætter sig altid grundigt ind i dokumentation, og indhenter typisk også forskningsresultaterne direkte fra forskerne, eller universiteternes databaser.

Der er mange gode råd på Ben’z Øko’s hjemmeside og facebookside, og man er altid velkommen til at spørge om et godt råd, eller efterspørge de undersøgelser, der ligger til grund for Ben’z Øko’s artikler.

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw