Druer – “Gudernes Nektar”!

i Frugt & Grønt

Druer er blevet kaldt “Dronningen af ​​frugter” på grund af at de en af ​​de mest nærende og medicinske fødevarer til rådighed siden oldtiden.

Druer er en rig kilde til vitaminer A, C og B-kompleks, og mineraler, såsom calcium, magnesium, kobber, bor, mangan, jern, selen og kalium.

Druer indeholder store mængder af kraftfulde antioxidanter kaldet bioflavonoider, resveratrol og anthocyaniner.

Disse fytokemikalier er anti-inflammatorisk, anti-virale, anti-mikrobiel, anti-aldrende og anti-kræftfremkallende og yder beskyttelse mod anæmi, degenerative nervesygdomme, hjertesygdomme, virus- og svampeinfektioner, Alzheimers, autoimmune sygdomme, og alle former for cancer.

Druer kan også bidrage til at give lindring af astma, migræne, forstoppelse, gastritis, kronisk acidose, fordøjelsesbesvær, nyrelidelser, træthed og synsproblemer.

Druer har evnen til at forebygge blodpropper på grund af deres egenskaber til at øge nitrogenoxid niveauer i blodet, og derfor giver fremragende beskyttelse for hjertet og det kardiovaskulære system.

Druer kan også forbavsende nok bekæmpe huller i tænderne, og kan stoppe virus i deres forskellige stadier.

Druer kan gavne blodsukkeret ved at give bedre insulinregulering og stabilisere blodsukkeret.

Den sorte druesort er langt de mest nærende og hvis du kan finde dem med frø, endnu bedre!

Druefrø giver fænomenale helbredende fordele og er billigere end de almindeligt solgt vindruekerneekstrakt kosttilskud.

Du kan tygge på frøene eller placere druer med frø i en højhastigheds blender eller en saftpresser. Det vil gøre en sød, lækker og kraftfuld antioxidant drik, der er let fordøjeligt og assimileret.

Faktisk har frisk rå druesaft blevet kaldt “gudernes nektar” på grund af sin høje koncentration af sundhedsfremmende egenskaber. Og da druens skind indeholder de flest antioxidanter og ernæring, skal du helst vælge Økologisk når det er muligt.

 

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw