Ginseng – Et Universalmiddel!

i Urter & Krydderier

Ginseng er ofte blevet omtalt som et universalmiddel for dets evne til at fremme helbredelse for næsten enhver form for lidelse.

Ginseng er en adaptogenic urt hvilket betyder, at de har den unikke evne til at balancere og tone flere fysiologiske funktioner med én gang, som kan give mere effektiv helbredelse.

Ginseng er en kraftfuld urt, der kan bidrage til at øge energi og udholdenhed, genoprette libido, skærpe hukommelse og koncentrationsfærdigheder, styrke fordøjelseskanalen, balancere det endokrine system, beskytte kroppen fra toksiner og stråling, og forebygge kræft.

Der er tre hovedtyper af Ginseng: Sibirisk Ginseng, Koreansk Ginseng og Amerikansk Ginseng.

Sibirisk Ginseng er kendt for at øge immunforsvaret, lindre lændesmerter, reducere stress skader, og vende ældningsprocessen. Sibirisk Ginseng er også fremragende til binyretræthed og udmattelse, hjerne tåge, depression, traumer, kirurgi, søvnløshed, overanstrengelse, og kronisk træthedssyndrom. Sibirisk Ginseng er også kendt for det evne til at forbedre sportslige præstationer og udholdenhed.

Koreansk Ginseng er livgivende og stimulerende og er kendt for at øge den seksuelle vitalitet, styrke immunsystemet, forbedrer blodcirkulationen, og stimulere kropsvarme for dem, der bor eller arbejder i koldt klima. Koreansk Ginseng er også godt for dem, der har været svag eller syg i en længere periode og har brug for et løft til hjælpe med at få dem i gang igen.

Amerikansk Ginseng er kendt for at hjælpe med at lindre træthed, forbedre reproduktion, og hjælpe med at rense en træg eller oppustet fordøjelseskanalen. Amerikansk Ginseng er godt for dem, der lider af neuralgi, dårlig fordøjelse, næseblod, diabetes, gigt, ADD og ADHD, og ​​post-kemo opsving.

Sibiriske, Koreansk, og Amerikansk Ginseng kan findes i kapsel, tinktur, ekstrakt og the. Spørg efter dem hos din lokale helsekostforretning.

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw