Hindbær – Super Food – A Must Have!

i Bær

Hindbær er en af ​​de bedste antioxidant frugter og udgør en vigtig føde for optimal sundhed.

Hindbær er rige på vitaminer C, A, E, K og B-kompleks og mineraler såsom jern, kobber, calcium og magnesium.

De er også høj i ellagsyre, som er et lægemiddel, der hjælper til at forebygge kræft samt benigne og maligne vækster.

Hindbær har stærke anti-inflammatoriske, anti-cancer, og anti-ældningsegenskaber, der gør dem særlig gavnlige for autoimmune sygdomme, såsom arthritis, aterosklerose, hjertesygdomme, sklerodermi, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, lupus og tyktarm-, bryst-, prostata-, mave- og lungekræft.

De indeholder også en forbindelse kaldet hindbær keton, der har vist sig at øge metaboliseringen af ​​fedtceller, der giver fordele for dem, der forsøger at tabe sig.

Derudover er der også vist at hindbærketoner kan forbedre insulinbalancen og regulere blodsukkeret, hvilket gør at hindbær er godt for især dem der har type 2-diabetes.

Hindbær har en evne til at rense slim og giftstoffer ud af kroppen og til at hjælpe med at afbalancere det endokrine system, reproduktionssystem og det neurologiske system.

De er også fremragende til hjerte-kar, kredsløbssygdomme, og kognitiv sundhed.

Hindbær er en let fordøjelig frugt, som sikrer den ultimative absorption af dets helbredende og ernæringsmæssige egenskaber.

Friske hindbær er en fantastisk tilføjelse til smoothies, salater, eller spises lige som en snack. Frosne hindbær bevarer det meste af deres ernæring og er en god erstatning, når frisk ikke er tilgængelig.

Husk at købe hindbær næste gang du skal købe ind og husk, at du altid skal købe økologisk.

 

Be Well Stay Cool!