Løg – Fjerner tungmetaller, der har lagret sig i din krop!

i Frugt & Grønt

Løg har et fantastisk udvalg af medicinske fordele og er høj i C-vitamin, folinsyre, biotin, chrom og calcium.

Løg er den rigeste fødekilde af quercitin, som er en kraftig antioxidant, der har vist sig at sænke kolesterol, blodtryk og triglycerider samt bidrage til at forebygge blodpropper, astma, sinus infektioner, bronkitis, aterosklerose og diabetes.

De indeholder også stærke anti-cancer egenskaber, da der er blevet fundet at hjælpe at sænke hastigheden af tumorvækst i kroppen.

Løg er særlig gavnlige for mave, colon, prostata, bryst, lunge, blære, og ovariecancer.

Løg indeholder værdifulde svovlforbindelser, der vides at signifikant styrke immunsystemet, hjerne og nervesystemet. Disse svovlforbindelser fungere også som et tungmetal detoxifier og kan hjælpe til en sikker fjernelse af kviksølv, cadmium, arsen og bly fra kroppen.

Løg kan bidrage til behandling af forkølelse, hoste, bakterielle infektioner, angina og bronkiale spasmer.

De kan også hjælpe med at stabilisere blodsukkeret gennem at yde hjælp til leveren, ved dens behandling af glukose og insulin.

Løg har stærke antibakterielle egenskaber og har vist sig at være i stand til at ødelægge mange sygdomsfremmende patogener såsom E. coli og salmonella.

De fungerer også som en naturlig diuretikum og medvirke til at reducere oppustethed, væskeophobning, og ødem.

Løg kan hjælpe med at rense fordøjelseskanalen og til at stoppe putrefactive og gæringsprocesser i gastrointentinal tarmkanalen.

De er også kendt for at fremme hår til at vokse samt at tilføje håret volumen og glans.

Løg, der spises rå give den mest ernæringsmæssige fordele og er en lækker tilføjelse til salater, sandwich og wraps.

Løg er også fremragende dampet og føjes til supper og gryderetter.

Overvej at gøre en simpel grøntsagssuppe med løg, hvidløg, ingefær, gulerødder, selleri, svampe og kartofler. Det er en helbredende og beroligende måltid, der kan give signifiant sundhedsmæssige fordele og give cellulær foryngelse, især når man føler sig kørt ned eller slidt.

Løg kommer i en bred vifte af sorter, herunder rød, gul, hvid, og sød. Brug af løg i dine daglige måltider vil bidrage til at styrke dit immunforsvar og holde dig sund og stærk.

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw