Mælketistle – Tag den med på ferien og beskyt dig mod Hepatitis C!

i Kerner & Frø/Urter & Krydderier

Mælketistlen er en potent afgiftende urt, der kan bidrage til at støtte leverfunktionen, styre kolesterol, forebygge kræft, og sænke blodsukkerniveauer.

Den har stærke anti-cancer, anti-inflammatorisk og anti-virale egenskaber og er blevet brugt i årenes løb for at hjælpe med at beskytte leveren fra stærke medikamenter såsom statin, narkotika, phenytoin, morfin og acetaminophen samt fra virkningerne af kemoterapi og stråling.

Mælketistlen har vist sig at hjælpe ved kampen mod hepatitis C samt hæmme kræftcellevækst ved brystkræft, livmoderhalskræft og prostatakræft.

Det har også vist sig at være  til gavn ved galdeblærelidelser, cirrhosis, type 2 diabetes, Parkinsons sygdom, gulsot, obsessiv-kompulsiv tilstand, hovedpine, PMS, og rosacea.

Mælketistlen er også yderst effektive i behandlingen af ​​osteoarthitis og andre autoimmune tilstande, såsom fibromyalgi, bursitis, kronisk træthedssyndrom, og eksem.

Mælketistlen er værdsatte for sin evne til at bidrage til at genoprette og beskytte leveren fra kemikalier, miljøgifte, og alkohol og er fremragende til at hjælpe med at styrke fordøjelseskanalen og støtte i helbredelsen af irritabel tyktarm, colitis og Chrons sygdom.

Mælketistlen er en rig kilde til zink, selen, jern, antioxidanter og flavonoider.

Mælketistlen kan tages som en the, kapsel, tinktur eller som ekstrakt, og findes online eller hos din lokale helsekostforretning.

Silymarin er det aktive stof i mælketistlefrø, der indeholder de fleste af de helbredende egenskaber.

For de bedste resultater, skal du kigge efter et produkt, der har oplyst på etiketten at hver dosis indeholder mindst 70% -80% silymarin.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw