Olivenblade – E – Coli og Salmonella – Nej Tak!

i Essentielle olier/Frugt & Grønt

Olivenblade har en kraftfuld effekt på vores kroppe da de indeholder enorme helbredende egenskaber for immunforsvaret, hjerte, kredsløbssygdomme, luftvejene, fordøjelsessystemet, og lymfesystemet.

Olivenblade er særligt fordelagtige til at bekæmpe vira og bakterier i kroppen, såsom helvedesild, herpes, E. coli, Salmonella, Staphylococcus, og Klebsiella pneumonia og kan hjælpe til med at helbrede forkølelse og influenzavirus hurtigere end de fleste medikamenter.

Olivenblade har også evnen til signifikant at sænke blodtrykket og fastholde det på et sundt niveau. De indeholder et stof kaldet oleuropein, hvilket forhindrer indsnævringen af ​​arterier, øger blodgennemstrømningen og forbedrer hjertefunktionen. De hjælper også til med at sænke LDL (dårligt) kolesterol og forebygge risikoen for slagtilfælde og hjertesygdomme.

Olivenblade er kendt for at hjælpe dem, der lider af diabetes, forhøjet kolesterol, bronkitis, gastritis, og auto-immune sygdomme såsom kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, Addison sygdom, Guillain-Barré syndrom, arthritis, colitis, lupus, cøliaki, eksem , scleroderma, psoriasis, kardiomyopati og HIV.

Olivenblade indeholder stærke anti-inflammatoriske egenskaber, som bidrager til at forbedre omsætningen, reducere hævelse, og øge energi og fleksibilitet i kroppen. De er også en stor støtte til fordøjelsessystemet og hjælper til med at fjerne overskydende syreindhold fra kroppen.

Olivenbladeekstrakt kan købes online eller hos din lokale helsekostforretning i flydende, tinktur, capsel form. Tørrede olivenblade kan findes i te og kapselform. At tilføje olivenblade i din dagligdag vil på en naturlig vej styrke din krop og er en utrolig immun booster.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw