TURMERIC – GURKEMEJE – Kan dette krydderi gøre noget for mig? – YES IT CAN!

i Urter & Krydderier

Gurkemeje er en naturlig ingrediens i den helbredende verden, og har været anvendt som et kraftigt anti-inflammatorisk, antioxidant, antiseptisk og anti-depressivt siden oldtiden.

Hovedbestanddelen i gurkemeje, curcumin, der har fænomenale  anti-cancer egenskaber og har været kendt for at hjælpe til at inhibere prostata-, hud-, colon-, mund-, esophageal-, lunge-, mave-, pancreas-, lever- og brystcancer.

Gurkemeje er også en kendt for at rense blodet og hjælper med at lindre åndedrætslidelser, forbedre leverfunktion, støtte kredsløbssygdomme, regulere menstruationscyklus, forebygge kognitive sygdomme såsom Alzheimers, og helbrede gastrointestinale lidelser.

Gurkemeje nedsætter signifikant betændelse, der tilskrives arthritis og andre autoimmune sygdomme, såsom lupus, irritabel tarm-syndrom, fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom.

Gurkemeje hjælper også kroppen til at fordøje proteiner og fedtstoffer samt at regulere blodsukker hos diabetikere.

Gurkemeje har egenskaber som antioxidant, der har gavnlige anti-aldrings effekter og dets anti-svampe, anti-bakteriel, anti-mikrobielle egenskaber fungerer som hjælpemidler i heling af hudsår og hudafskrabninger samt inflammatoriske hudirritationer såsom psoriasis og eksem.

Gurkemeje fås som færskvare, pulver, en kapsul, tinktur, the, krydderier og / eller salve.

At supplere med gurkemeje eller tilføje det til din kost vil give fordele for hele din krop og er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at forebygge, rehabilitere, og øge muligheden for en lang levetid.

 

Be Well Stay Cool!