Pærer – Afbalanceret Stofskifte – Forebyg Knogleskørhed!

i Frugt & Grønt

Pærer, engang kaldte de dem  “gave fra guderne”, er en saftig, sød og let fordøjelig frugt, der er rig på vitaminer og alkaliske mineraler såsom vitamin A, C, E, folinsyre, niacin, kobber og bor.

Pærer indeholder også flere anti-kræft egenskaber og er kendt for at være særligt godt med hensyn til at forebygge kræft i spiserøret, brystcancer, mavecancer, og tyktarmskræft.

Pærer er en antiinflammatorisk frugt hvilket gør dem perfekte til dem, der lider af autoimmune lidelser, såsom kronisk træthedssyndrom, Epstein-Barr, rheumatoid arthritis, endometriose, Guillain-Barre syndrom, Lyme sygdom, Hashimotos, Menieres sygdom og colitis.

Pærer bidrager også til at mindske risikoen for hjertesygdomme og type 2 diabetes.

De flavonoler der er i pærer kombineret med anthocyaniner hjælper med at forbedre insulinfølsomheden og deres lavt glykæmiske indeks gør pærer til et sundt tillæg til kosten til dem, der har ustabilt blodsukker.

Pærer indeholder en speciel fiber og bindes med galdesyrer i tarmen, som har evnen til at sænke kolesterol.

Pærer indeholder også både Glutathion som kan hjælpe med at forhindre højt blodtryk og slagtilfælde og Boron, som hjælper kroppen med at bevare calcium og forebygge knogleskørhed.

Pærer er også en god kilde til jod, som hjælper til med at holde stofskiftet afbalanceret og støtter skjoldbruskkirtlen med at fungere optimalt, og de er høje på pektin, som er yderst gavnlig for fordøjelsen og tarm regelmæssighed.

Lad pærerne modne ved stuetemperatur før du spiser dem da de hermed opnår den maksimale ernæringsmæssige og sundhedsmæssige fordele.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw