Pekannødder – En af ​​naturens rigeste kilder til vitamin B-6!

i Nødder

Pekannødder er en nærende nød, som indeholder flere vitaminer, mineraler og antioxidanter, der er afgørende for en optimal sundhed.

Pekannødder er en glimrende kilde til vitamin A, E og B-kompleks samt mineraler såsom zink, calcium, magnesium, selen, jern og mangan.

De er en fantastisk kilde til høj kvalitetsprotein, som er let at fordøje og som hurtigt optages af kroppen.

Pekannødder indeholder ellagsyre, lutein og zea-xanthin, der alle er kendt for at hjælpe med at beskytte kroppen mod infektioner, sygdomme og kræft.

Pekannødder er også rige på oliesyre, som hjælper med at mindske LDL “dårlig” kolesterol, og øger HDL “godt” kolesterol i blodet.

Dette kan medvirke til at forebygge hjerteanfald, hjertesygdomme og slagtilfælde, og gør derfor pekannødder til et af de bedste hjertesunde fødevarer, som du kan spise.

Pekannødder indeholder beta-sitosterol, der er en forbindelse, der har vist sig at være effektiv til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH), som er en ikke-kræft udvidelse af prostata hos mænd.

De er også en af ​​naturens rigeste kilder til vitamin B-6, som er afgørende for et sundt og stærkt nervesystem, samt til regenerering af beskadigede celler i kroppen.

Pekannødder har vist sig at være gavnlige for Parkinsons sygdom, Alzheimers sygdom og demens.

I modsætning til hvad mange tror – at “nødder er fedende” – kan 30 gram nødder om dagen faktisk hjælpe til med at mindske kropsfedt og støtte et vægttab ved at hjælpe kroppen til at føle sig mæt i længere tid.

Pecannødder inkluderet i en måltid kan bruges ved at blot rive rå pekannødder til et fint pulver, dette kan herefter anvendes til at drysse på salater eller tilsættes smoothies for et ernæringsmæssig løft.

Prøv også at drysse en teskefuld pecannød over en skål med friske bær sammen med rå honning. Det er den perfekte morgenmad, snack eller desert, der er fyldt med antioxidanter og har immunforstærkende egenskaber, der vil give dig en stabil, konstant energi hele dagen lang.

Rå pekannødder kan let findes online eller hos din lokale helsekostforretning.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw