Rå Økologisk Honning – Dræber bakterier!

i Frugt & Grønt

Rå øko honning er ofte omtalt som “flydende guld” på grund af sin meget terapeutisk antibiotika, antifungale, antivirale, antiseptisk, anti-aging og anticancer egenskaber.

Rå honning er ikke filtreret, behandlet, eller opvarmet til over 46 grader og giver langt flere fordele end almindelig honning, da det er fuld af aktive enzymer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der er afgørende for at holde kroppen sund og for at forebygge sygdom.

Rå honning indeholder vitaminer såsom B-kompleks og C-vitamin samt mineraler, såsom calcium, magnesium, kalium og zink.

Honey and Herbal tea on wooden background - summer, health and organic food concept

Rå honning har potentiale til at styrke immunsystemet, fremme fordøjelse, reducerer halsirritation, stabilisere blodtryk, berolige nerver, lindre graviditetskvalme, balancere blodsukker, helbrede sår, rense blodet, bekæmper forkølelse og influenza, lindrer ondt i halsen og halsbetændelse, og skylle nyrerne.

Rå honning er også fantastisk til fordøjelsen, da det indeholder probiotika, der hjælper til at holde de gavnlige bakterier i tarmen sund og stærk.

Rå honning fungerer også som slimløsende og er kendt for at gavne respiratoriske tilstande, såsom bronkitis og astma.

Rå honning genopretter søvn og kan støtte i helbredelse og genopbygge kroppen i løbet af natten.

Rå honning er hygroskopisk, hvilket betyder, at det trækker al fugten ud af bakterier, der i sidste ende dræber dem. Det er derfor, rå honning er en fremragende førstehjælp og kan også anvendes eksternt, som en naturlig neosporin, skærsår, hudafskrabninger, udslæt og sår til at holde sårene steril og fremme helingsprocessen.

Overvej at tilføje en teskefuld af rå honning til din citronvand og / eller urtete hver dag. (Temperaturen skal ikke være over 40 grader).

Rå honning giver en øjeblikkelig energi og har store sundhedsmæssige fordele, der kan give dig et tiltrængt løft til din daglige sundhedsrutine.

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw