Rødkål – Reducerer Ophobning af Plak i Hjernen!

i Frugt & Grønt

Rødkål er en af ​​de mest sunde og billigste grøntsager til rådighed i dag. De er rige på vitamin C, K, & B-kompleks og mineraler såsom jod, calcium, magnesium, kalium og jern. Rødkål er også høj i anthocyanin polyphenoler, som er kraftige antioxidanter, der indeholder potente anti-inflammatoriske, anti-virale og anti-cancer egenskaber.

Rødkål er kendt for sin høje andel af phyto-kemikalier såsom isothiocyanater, zea-xanthin, og lutein, som kan hjælpe til med at effektivt beskytte kroppen mod tyktarm, bryst, mave, lunge, og prostatakræft.

Rødkål har også vist sig at hjælpe til med at sænke kolesterolniveauer ved at arbejde sammen med galdesyrer i fordøjelsesprocessen, der fjerner kolesterol fra blodet. Rødkål er ideelt til at fremme en sund fordøjelseskanal, hvor de er kendt for at hjælpe til med at reducere dårlige bakterier og fremme gode og venlige bakterier (såsom acidophilus) i tarmen.

Rødkål er særlig fordelagtig for nervesystemet og har endda vist sig at hjælpe med at reducere ophobning af plak i hjernen, der kan føre til Alzheimers sygdom. De er også en fremragende mad for mavesår, osteoporose, forstoppelse, hjertesygdomme, candida, aldersrelateret maculadegeneration, fibromyalgi, demens, og vægttab.

Rødkål er også fantastisk til at styrke immunsystemet og reducere kronisk inflammation i kroppen. Rødkål er yderst gavnligt, når spises rå eller presset til juice og kan være en lækker tilføjelse til salater, wraps og forskellige grøntsagssaftopskrifter. Hvis du foretrækker rødkålen kogt kan du overveje at spise det let dampet eller tilføje det til dine hjemmelavede supper eller gryderetter for at få flere ernæringsmæssige fordele. Rødkål passer godt sammen med æbler, forårsløg, ingefær, og / eller sesamfrø.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw