Rosmarin – Mirakelurten!

i Essentielle olier/Urter & Krydderier

Rosmarin harhaft ry for dets sundhedsmæssige mirakler gennem tusinder af år.

Det har været brugt som en antiseptisk, antidepressiv, analgetisk, antivirale, anti-inflammatorisk, desinfektionsmiddel, afrodisiakum, og slimløsende.

Rosmarin har opnået opmærksomhed for at lindre nerve-relaterede forhold, styrke immunsystemet, bekæmper bakterie- og virusinfektioner, modvirker luftvejssygdomme, styrker fordøjelsen og forbedrer cirkulationen.

Rosmarin indeholder både kaffesyre og rosmarinsyre der fungerer som stærkt anti-inflammatorisk, hvilket gør det ideelt for dem, der lider med autoimmune sygdomme som ledgigt, kronisk træthedssyndrom, og fibromyalgi.

 

Rosmarin indeholder også egenskaber og flygtige olier, der arbejder på samme måde som antihistaminer og gør det meget nyttigt til behandling af tilstande, såsom astma og kronisk migræne.

Rosmarinens vanddrivende egenskaber har været kendt for at hjælpe med at lindre gigt, ødem og nyresten.

Rosmarin har evnen til at stimulere hukommelse, forbedre koncentration og bidrage til at overvinde mental træthed ved at forøge blodgennemstrømningen til hovedet og hjernen.

Det er også kendt for at lindre depression og tristhed og kan formindske angstrelateret stress.

Rosmarinolie tilsættes ofte til hår- og hudplejeprodukter på grund af dets evne til at rense og ernære hovedbunden og helbrede og reparere huden.

Æterisk olie af rosmarin kan også bruges via en damp-vaporizer til at desinficere luften i dit hjem og / eller kontor, som er især er en fordel under forkølelse og influenzasæsonen.

Frisk eller tørret rosmarin kan også indtages som the eller blot føjet til frisk guacamole, salater, supper, kartoffelbåde i ovnen eller andre hjemmelavede retter.

Det er en potent og effektiv urt, der kan give et utal af sundhedsmæssige fordele.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw