Selleri – Kun 5 dl sellerijuice om dagen kan forandre dit Helbred!

i Frugt & Grønt

Selleri er en stærkt basisk grøntsag, der hjælper til med at modvirke acidose, rense blodet, støtte fordøjelsen, forebygge migræne, berolige nerverne, reducere blodtrykket, og mindsker hudproblemer.

Selleri indeholder forbindelser kaldet coumariner, som vides at forøge aktiviteten af ​​visse hvide blodlegemer, og støtter det vaskulære system.

Selleri er rig på organisk natrium, hvilket har evnen til at løsne kalkaflejringer fra leddene, og holder dem smidige, indtil de kan absorberes og transporteres sikkert ud gennem nyrerne.

Selleri er et velkendt naturligt diuretikum, og har en stor evne til at skylle toksiner ud af kroppen.

Selleri har også væsentlige anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket gør selleri til en væsentlig grøntsag for dem, der lider af autoimmune sygdomme.

De indeholder også betydelige mængder af calcium og silicium, som kan hjælpe til med at reparere beskadigede ligamenter og knogler.

Selleri er rig på vitamin A, magnesium og jern, som alle bidrager til at ernære blodet og hjælpe dem, der lider af gigt, forhøjet blodtryk og anæmi.

Frisk sellerijuice er en af ​​de mest kraftfulde og helende safter man kan drikke. Blot 5 dl af frisk sellerijuice om dagen kan forvandle dit helbred og fordøjelse, indenfor så kort tid som en uge.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw