Sennepsfrø – Et frø du kan tage med i bad!

i Urter & Krydderier

Sennepsfrø er et lægemiddelskrydderi, der har været anvendt terapeutisk i tusinder af år. Sennepsfrø er rig på antioxidanter, phyto-næringsstoffer og vitaminer og mineraler, såsom vitamin A, C, K, E, B-kompleks, calcium, jern, selen og zink.

Sennepsfrø har også et højt indhold af essentielle fedtsyrer som omega-3, omega-6 og oliesyre.

Sennepsfrøkrydderi har en “bidende” smag og er kendt for at stimulere appetitten og kan øge spytproduktion op til så meget som otte gange.

Frøene hjælper til med at fremme fordøjelsen og neutralisere toksiner og er derfor gode til at forebygge fordøjelsesbesvær og oppustethed.

Sennepsfrø er meget gavnlige for at sænke blodtrykket og kolesterol, at fremskynde stofskiftet, reducere hyppigheden af ​​migræne, og forebygge åreforkalkning og kræft.

Sennepsfrø har anti-fungale og anti-septiske egenskaber, som gør dem gode til rensning af fordøjelseskanalen og afgifte kroppen.

De er en af ​​de bedste behandlinger for hudsygdomme, hvor de fjerner overskydende urenheder og bremser aktiviteterne i talgkirtlerne.

Sennepsfrøpulver virker usædvanligt godt i badet, da de øger blodgennemstrømningen til huden og fjerner giftstoffer fra kroppen.

Sennepsolie skaber en “varmende” fornemmelse på huden, som hjælper med at lindre muskelsmerter, arthritis smerte, og gigt. Sennepsolie er også kendt for at stimulere hårvækst når de påføres hovedbunden og kan bruges som et grødomslag eller varmt kompresomslag til at reducere symptomer ved en forstuvning eller stramme op kroppen.

Sennepsolie kan også masseres ind på bryst og bihuler til at hjælpe med at løsne op for overbelastning af lunger og bihuler.

Sennepsfrø kan bruges hele, knuste, eller i pulverform i supper, sandwich, kartofler, grøntsager, og risretter. Hvis du elsker tilberedt sennep, overvej selv at lave den frisk hjemme ved at rive / knuse sennepsfrøene og blande dem med æblecider eddike, havsalt og krydderier af eget valg. Rå honning kan også tilsættes for yderligere smag og sundhed.

 

Be Well Stay Cool!

benzonhjem.fw