Shiitake Svampe – Er det en mirakel svamp?

i Svampe

Shiitake Svampe er blevet kaldt “mirakel svampe” på grund af deres kraftige immunstyrke og kræftbekæmpende egenskaber.

De indeholder alle af de essentielle aminosyrer og vitaminer, såsom B12, A, D og C.

Shiitake svampe indeholder også interferoner som er naturlige proteiner, som har stærke antivirale virkninger på kroppen.

top view of dried shiitake mushrooms on table

Interferoner har evnen til at inhibere replikationen af ​​virus, bakterier, parasitter og kræftceller.

Shiitake svampeekstrakter indeholder en betydelig mængde af 1,3-beta-glucan og lentinan som har vist sig at forsinke tumorvækst, reducere tumoraktivitet, og mindske bivirkninger af kræftbehandling som kemoterapi og strålebehandling.

Shiitake svampe er også blevet kendt for at gavne hjertesygdomme, hepatitis og autoimmune sygdomme, såsom AIDS, rheumatoid arthritis, dissemineret sklerose, brystsygdom fibrocystisk, lupus, kronisk træthedssyndrom, og fibromyalgi.

Shiitake svampe kan også bidrage til at regulere blodtrykket, sænke kolesterol i blodet, blodfortyndende, og støtte i at forebygge slagtilfælde og hjerteanfald.

De indeholder en glimrende biotilgængelig form af jern, som gør dem en fantastisk tilføjelse til at holde dit blod stærkt og for at forhindre anæmi.

Shiitake svampe er blandt de få naturlige kilder til germanium, et mineral, der har evnen til at modvirke virkningerne af forurenende stoffer og øge modstanden mod sygdom.

De er også rige på zink, som er yderst gavnlig til behandling af virale og bakterielle infektioner, regulering prostata funktion og for at helbrede hudproblemer.

Shiitake svampe er værdisat over hele verden for deres medicinske og helbredende egenskaber.

De kan føjes til din suppe, salat, korn og vegetabilske retter eller tage som supplement i form af en kapsel, tinktur eller pulver.

 

Be Well Stay Cool!