Figner – Perfekt til vægttab!

i Frugt & Grønt

Figner er en højt værdsat og nærende frugt, der er blevet anvendt til behandling af næsten alle kendte sygdomme siden oldtiden.

Figner kan give fænomenale mængder af energi og vitalitet til kroppen såvel som at støtte med reparation og restaurering af fordøjelsessystemet, hjerte, lymfe, reproduktion, muskulatur, immunforsvar, og knogler.

Figner er en af ​​de mest alkaliske frugter tilgængelige og er rig på mineraler, såsom calcium, jern, kobber, kalium, selen og zink.

Faktisk er figner en af ​​de rigeste kilder med let assimilerbart calcium i planteverden, som gør dem til et godt valg til at hjælpe med at forhindre osteoporose og deres indhold af kalium kan bidrage til at forebygge hypertension.

figs on a dark wood background. tinting. selective focus on the middle figs slice

Figner har evnen til at binde syrer i kroppen, der akkumulerer som fedtkugler og skylles  ud af kroppen, hvilket gør dem til et godt supplement til enhvert vægttabsprogram.

Figner arbejder også som en fremragende laksermiddel og deres høje mucinindhold bidrager til at fjerne giftigt affald og slim fra tyktarmen.

Tilsvarende er de også også meget gavnlige for mennesker, der lider af astma, da de kan bidrage til at dræne slim fra kroppen.

Figner har evnen til at dræbe dårlige bakterier og samtidig fremme opbygning af gode bakterier såsom acidophilus i tarmen.

Figner indeholder chlorogensyre som kan medvirke til at sænke blodsukkeret og kontrollere blodsukkeret i type 2 diabetes.

Der er hundredvis af fignesorter men nogle af de mere almindelige, der findes i supermarkeder kaldes Black Mission, Kadota, Brown Turkey, og Calimyrna.

Friske figner er en dekadent godbid i sæsonen, men når friske figner ikke er tilgængelige, prøv at iblødsætte nogle tørrede figner i vand i et par timer og blande dem i en sød og cremet figen budding eller tilføje dem til en smoothie for en god smag og et ernæringsmæssig løft.

Friske eller tørrede figner som snack er et kraftcenter af ernæring og energi, der kan hjælpe din krop at fungere optimalt hele dagen lang.

 

Be Well Stay Cool!